Ana içeriğe geç

Uygulamam "Hesap kilitli, lütfen destekle iletişime geçin." diyor. Ne yapmalıyım?

Kilitli hesabın ne anlama geldiği, Highrise'ın hesapları neden kilitlediği ve hesabın incelenmesi için Destek ile nasıl iletişime geçeceğiniz.

Bu mesaj, Highrise'ın hesabı kilitlediği anlamına gelir. Bu genellikle başka birinin hesaba girdiğine dair işaretler görüldükten sonra hesabı korumak için ya da bir güvenlik veya kurtarma incelemesi açıkken yapılır. Uygulamada kilitli bir hesap, "Bu hesapta olağan dışı bir etkinlik tespit ettik ve erişimi geçici olarak kısıtladık." mesajıyla birlikte Hesap Güvende ekranını gösterir. Kilidi kendiniz açamazsınız; bu yüzden Destek ile iletişime geçin, bir kişi hesabınızı inceleyecektir.

Hesabım kilitliyken ne olur?

  • Siz dahil hiç kimse hesaba giriş yapamaz.

  • Hesap kilitlendiğinde hesaptaki tüm etkin oturumlar kapatılmıştır.

  • Hesap, cihazınızdaki hesaplar listesinde görünmez.

Hesap kilitliyken eşyalarınız ve Gold'unuz hesapta kalır. Hesapta bir e-posta adresi varsa Highrise, hesap kilitlendiğinde bu adrese de bir bildirim gönderir.

Kilitli bir hesap için Destek ile nasıl iletişime geçerim?

  1. Hesap Güvende ekranında Destekle İletişime Geç'e dokunun. Bu ekranı zaten kapattıysanız aynı cihazda sahip olduğunuz başka bir Highrise hesabına giriş yapın (ya da bir hesap oluşturun), ardından Ayarlar'ı ve sonra Destek Merkezi'ni açın.

  2. Hesabınızın kilitli olduğunu belirtin.

  3. Kilitli hesabın tam kullanıcı adını ve bu hesapta kullandığınız giriş yöntemini bildirin.

Normalde oynadığınız cihazdan yazın. Destek hiçbir zaman şifrenizi, PIN'inizi veya bir giriş kodunu istemez.

Destek neler soracak?

Destek, yalnızca hesap sahibinin yanıtlayabileceği sorular sorar ve hesapta satın alma yapılmışsa satın alma makbuzlarını isteyebilir. Tek bir yanıtta olabildiğince eksiksiz cevap verin. Her vakaya bir kişi karar verir ve Destek, hesabın kilidinin açılacağını garanti edemez.

Kilit açıldığında ne olur?

Destek size tekrar nasıl giriş yapacağınızı söyler. Yeni bir şifre belirlemeniz ve hesaptaki e-postayı kontrol etmeniz gerekebilir. Sonrasında Safety Lock'u açın: Safety Lock nedir ve nasıl kullanılır? makalesine bakın.

Kilitli hesap, yasaklanmakla aynı şey mi?

Hayır. Mesaj hesabın belirli bir tarihe kadar askıya alındığını söylüyorsa bu bir moderasyon işlemidir: Yasaklama, susturma veya uyarıya nasıl itiraz ederim? makalesine bakın. Mesaj hesabın devre dışı bırakıldığını söylüyorsa Silinmiş bir hesabı geri yükleyebilir miyim? makalesine bakın. Sizden yaşınızı doğrulamanızı istiyorsa Hesabım neden yaşımı doğrulayana kadar kilitli veya kısıtlı? makalesine bakın. "Çok fazla deneme yapıldı, daha sonra tekrar deneyin." mesajı bir kilit değil, kısa bir bekleme süresidir.

Bu cevap sorunuzu yanıtladı mı?