Anuluj Highrise+ w sklepie z aplikacjami, w którym płacisz: Apple lub Google Play. Highrise nie może zatrzymać subskrypcji sklepu za ciebie, a usunięcie aplikacji lub konta Highrise jej nie anuluje.
Jak anulować na iPhone lub iPad?
Otwórz aplikację Ustawienia na urządzeniu (nie ustawienia w Highrise).
Dotknij swojego imienia i nazwiska, a następnie Subskrypcje.
Dotknij Highrise+ i wybierz Anuluj subskrypcję.
Poradnik Apple: https://support.apple.com/en-us/118428
Jak anulować na Androidzie?
Otwórz aplikację Sklep Google Play.
Dotknij swojego zdjęcia profilowego, następnie Płatności i subskrypcje, a potem Subskrypcje.
Wybierz Highrise+ i dotknij Anuluj subskrypcję.
Poradnik Google: https://support.google.com/googleplay/answer/7018481
Aby sprawdzić swój plan i datę następnej płatności, otwórz Ustawienia w Highrise i dotknij Zarządzaj subskrypcją.
Subskrybowałem na innym urządzeniu lub koncie sklepu
Anuluj subskrypcję z konta Apple lub Google, z którego jest opłacana. Jeśli Highrise informuje, że nie może zarządzać twoją subskrypcją, ponieważ jest powiązana z innym kontem sklepu, zaloguj się na to konto sklepu, aby ją anulować.
Dlaczego Highrise+ nadal jest aktywne?
Anulowanie zatrzymuje następne odnowienie. Zachowujesz Highrise+ do końca już opłaconego okresu, więc do tego czasu może być widoczne jako aktywne. Nie zostaniesz ponownie obciążony.
Czy mogę otrzymać zwrot?
Highrise+ jest rozliczane przez Apple lub Google, więc zwroty podlegają ich zasadom, a nie Polityce zwrotów Highrise. Poproś o zwrot na stronie https://reportaproblem.apple.com lub przez Google Play na stronie https://support.google.com/googleplay/answer/2479637. Jeśli zwrot zostanie zatwierdzony, ta subskrypcja Highrise+ się kończy, a Highrise może odebrać Gold z tej płatności.
Mam darmową subskrypcję Highrise+
Niektórzy gracze otrzymują Highrise+ bezpośrednio od Highrise. Takie subskrypcje nie są rozliczane przez sklep, więc aby je zmienić lub zakończyć, skontaktuj się z pomocą.
Obciążono mnie za Highrise+ na dwóch kontach
Każde konto sklepu może opłacać tylko jedną subskrypcję Highrise+. Sprawdź listę subskrypcji na każdym używanym koncie Apple lub Google i anuluj tę, której nie chcesz. Jeśli nadal jesteś obciążany podwójnie, skontaktuj się z pomocą, załączając oba potwierdzenia.
Jak anulować subskrypcję pokoju?
Subskrypcje pokoi są oddzielne od Highrise+ i opłaca się je w Gold, więc anulujesz je w Highrise: otwórz Ustawienia, dotknij Subskrypcje pokoju, wybierz pokój i dotknij Anuluj subskrypcję. Zachowujesz dostęp do pokoju do końca opłaconego okresu.
Nadal potrzebujesz pomocy?
Skontaktuj się z pomocą przez Centrum pomocy w Ustawienia Highrise. Podaj swoją nazwę użytkownika i potwierdzenie ze sklepu. Nigdy nie udostępniaj hasła ani numeru karty.
