Evet, zamanında harekete geçerseniz. İlk 24 saat içinde silme işlemini uygulamada kendiniz durdurabilirsiniz. Bundan sonra 30 gün içinde Destek'ten hesabı yeniden etkinleştirmesini isteyebilirsiniz. 30 gün sonra hesap kalıcı olarak silinir ve geri yüklenemez.
Hesabımı silmeye 24 saatten kısa bir süre önce başladım
Ayarlar'ı, ardından Hesap Yönetimi'ni, sonra da Hesabınızı Silin'i açın ve Hesap Silmeyi Durdur'a dokunun. Hesabınız olduğu gibi kalır.
Hesabım devre dışı bırakıldığını söylüyor
Silinmiş bir hesaba giriş yaptığınızda Highrise "Giriş yapmaya çalıştığınız hesap devre dışı bırakıldı." mesajını gösterir. Hesabı geri istemek için:
Aynı cihazda sahip olduğunuz başka bir Highrise hesabına giriş yapın veya yeni bir hesap oluşturun.
Ayarlar'ı, ardından Destek Merkezi'ni açın.
Silinmiş bir hesabı yeniden etkinleştirmek istediğinizi belirtin ve hesabın tam kullanıcı adını bildirin.
Hesabın size ait olduğunu doğrulayabilmeleri için Destek'in sorularını yanıtlayın.
Destek hesapları yalnızca sahiplerine geri yükler ve bir sonuç garanti edemez.
30 günden fazla geçtiyse ne olur?
Hesap geri yüklenemez. Hesabın kullanıcı adı, giriş yöntemleri, eşyaları ve Gold'u 30 gün sona erdiğinde kaldırılır ve Destek bunları geri getiremez.
Hesabımı başka biri sildi
Silme işlemini siz başlatmadıysanız aynı şekilde Destek ile iletişime geçin ve bunu belirtin. Ardından hesabınıza tekrar girdiğinizde Hesabımın ele geçirildiğini düşünüyorum makalesindeki adımları izleyin.
Silinmiş bir hesaptaki satın alımlar için iade alabilir miyim?
Highrise İade Politikası'na bakın.
